Онлайн магазин eStore

Готово решение, изработка на уникален дизайн и старт до 7 работни дни!

Спецификация на eStore 2.0

Софтуерът, който задвижва вашия онлайн бизнес

Какво е eStore?

eStore е софтуерен, онлайн базиран продукт за електронна търговия, който осигурява стабилна основа за функционирането на вашия бизнес в интернет.

Технология

eStore се базира на съвременните решения в програмирането: PHP 5, бази данни Mysql с Аdodb, система за шаблони Smarty, библиотеките Jquery и Mootools.
Следейки постоянно новостите и добрите практики в света на интернет технологиите, както и на базата на обратната информация, получавана от клиентите ни, които вече използват eStore, ние периодично осъществяваме обновления и подобрения в програмния код, което гарантира на всички наши бъдещи клиенти един актуален, ефективен и конкурентен продукт.

В комплекс с персонализирания дизайн и изработка на потребителски интерфейс от нашия екип, вие си гарантирате оптимизирана към Google и другите търсещи сайтове система с:
- валиден HTML и CSS код;
- URL адреси, съобразени с политиката на Google и съответно удобни за потребителя;
- Уникални мета тагове;
- RSS новини и Google sitemap;

Персонализация

eStore подлежи на персонализация на дизайна и функционалността, които да отговарят на 100% на вашите нужди и изисквания.  Погрижили сме се това да става бързо и лесно, което пък ви гарантира минимални разходи.

Персонализацията на потребителския интерфейс (вашата „онлайн витрина”) включва изграждането на стилен и ефективен уеб сайт,  съобразен с уеб стандартите и използващ технологии, които подобряват потребителското изживяване – бързо зареждане на страниците,  видимост под всички съвременни браузери,  интуитивно разбираема структура на съдържанието и т.н.

Чрез персонализацията на административния интерфейс  може да се осъществи интеграция с почти всички складови програми и други софтуерни продукти.

Заложена функционалност на административния интерфейс

eStore съдържа всички необходими модули за безпроблемно осъществяване на електронна търговия:
- Продуктов каталог
Добавяне и редакция на продукти и прилежащите им снимки, описания, коментари.  Създаване и редактиране на структура от категории и подкатегории, както и марки.

Поръчки
Преглед и обработка на поръчките направени през сайта, модул осигуряващ разнообразни методи за изчисляване на цени на доставка при различни куриери и доставни зони.

Потребители
Модул за работа и управление на информацията, свързана с потребителите на сайта – автоматизирано изпращане на бюлетини, „черен” списък за некоректни потребители и т.н.

Промоции
Опция за създаване на промоционални цени за различни групи продукти от сайта; Възможност за предлагане на безплатна доставка за определени продукти; Изкуствени промоции; Система за бонус точки(Cashback); Ваучери за отстъпки и промоционални кодове;

Допълнително съдържание на сайта
Добавяне и редактиране на информационни страници, анкети, банери, настройки и други;

Партньорска програма
Партньорски банери, линкове и widgets, за affiliate програми към други сайтове. Опции за настройка на процент за комисионни и гъвкави методи за следене и изплащане на комисионни към партньори;

Статистика
Детайлна и разбираема статистика, отразяваща моделите на поведение на потребителите, разнообразна информация свързана с посещенията, интерес към продуктите, както и пътища към поръчки;

Достъп и сигурност
Различни роли и нива на достъп до административния интерфейс, осигуряващи сигурност и спокойствие при работа в сайта.  Автоматични системи за бекъп на съдържанието на сайта, както и за съхраняване на информация, свързана с движенията в административния интерфейс.

Заложена функционалност на потребителския интерфейс

Изграждането на потребителския интерфейс се съобразява напълно с вашите желания и изисквания, както и с характера и особеностите на предлагания от вас асортимент от продукти.

eStore разполага с предимства, които осигуряват на вашите клиенти по-добро потребителско изживяване, а на вас повече поръчки:
- елегантна и ефективна система за търсене по разнообразни критерии;
-  AJAX технология, която гарантира мигновенно отваряне на разнообразно съдържание от сайта, без да се налага потребителя да чака;
-  осъществяване на поръчка без клиента да бъде принуждаван да се регистрира предварително;
- без ограничения за броя снимки на продукт, описанието му, категориите и марките;

Допълнителни услуги към eStore

- Изготвяне на ефектни и запомнящи се рекламни банери;
-  Генериране на съдържание – Въвеждане на продукти; Оптимизация на описания, заглавия за повишаване на посещаемостта от търсачките; Обработка на изображения и други;
- Осъществяване на рекламни кампании;
- Осигуряване на присъствие във Facebook.com -  Изготвяне на фен страница и интеграция на социални плъгини (like button, like box, facebook meta tags).

Цената на електронния магазин eStore, се определя взависимост от модулите, от които имате нужда, езиковите версии на сайта и допълнителните услуги, от които имате нужда.
Направете запитване за eStore.