Моделът на работа с нашите клиенти

Пътят от вашето запитване до готовия ви уеб сайт

Уважаеми клиенти,
Основната цел на описаната в този текст процедура е осигуряването на максимално удобство и улеснение за вас по време на целия процес и колаборация с нашия екип, при изработката на проекта ви.  Затова и неотменно прилагаме следните принципи в работата с всеки клиент:
-    Спазваме обещаните срокове;
-    Не изискване предварителни плащания;
-    Предоставяме „вечна” гаранция за изработеното от нас (според уговорените условия);
-    Стараем се да осигурим работещи и успешни  сайтове във вида и с функционалността, която нашите клиенти са пожелали, пречупени през призмата на нашия опит и професионализъм;
-    Във връзка с горе казаното,  ние не се страхуваме да загубим време, като обсъждаме, коментираме и убеждаваме нашите клиенти за най-добрите възможности и пътища, по които техния проект да се превърне в успешно и печелившо начинание;

Това са стъпки, по които ще преминем за да достигнем до желания от вас резултат:

1. ОТПРАВЯТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

По телефон, по имейл, по skype.. Винаги ще ви отговорим бързо и с внимание.  Не се колебайте дори и идеята ви все още да има неясноти. В този случай можете да се доверите на нашия опит, съвети и препоръки. 

2. УТОЧНЯВАМЕ ДЕТАЙЛИТЕ ПО ИДЕЯТА ВИ

След като получим запитването, ще ви отговорим с детайлна оферта, включваща цена, срокове и условия, както и спецификация на проекта ви.  Ако информацията от запитването е недостатъчна за предоставяне на оферта, ние ще се свържем с вас за да уточним всички детайли и да предложим варианти, които считаме за удачни.

3. ИЗПРАЩАМЕ ВИ ОФЕРТА

Когато уточним идеята ви в подробности, ние ще ви изпратим детайлна оферта, спецификация на проекта, както и договор.  В случай, че предложените от нас условия не ви удовлетворяват, не се колебайте да се свържете с нас за да потърсим нов вариант, които да бъде приемлив и за двете страни. 

4. ЗАПОЧВАМЕ РАБОТА С ИЗРАБОТКА НА ДИЗАЙНА НА ВАШИЯ САЙТ

След като приемете предложената от нас оферта, екипът ни започва работа по заданието в уговорените срокове.  Първия елемент на проекта, върху който се спираме, е дизайна.  В кратки срокове ще се постараем да ви представим естетически издържан, съвременен и съобразен с вашите изисквания уеб дизайн, които да онагледява бъдещия ви сайт.  Корекциите от ваша страна по него са добре дошли, като целта ни е да визуализираме в точни пропоции вашата идея.

5. ОДОБРЯВАТЕ ДИЗАЙНА И ЕДВА ТОГАВА ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ ПЛАЩАНЕ

Точно така! Преди да сте одобрили изработения от нас дизайн, вие не ни дължите нищо!  Едва, когато вече се уверите, че сме на прав път, заплащате първата вноска от уговорената цена.

6. СЪЗДАВАМЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА ВАШИЯ САЙТ

PHP, MySQL, AJAX, CSS, ASP – ние знаем перфектно какво стои за тези абревиатури,  затова вие няма нужда да ги разбирате, за да имате един работещ сайт.  Програмирането по вашия проект ще осигури функционалността, която търсите за най-ефектно взаимодействие с вашите клиенти и най-добро потребителско изживяване за тях.  По време на работата ще поддържаме постоянен контакт с вас, като на всяка стъпка, вие ще можете да нанасяте своите корекции, което гарантира желания от вас резултат.

7. ВЪВЕЖДАМЕ СЪДЪРЖАНИЕТО  НА САЙТА

Не случайно посочихме, че целта ни е създаването на успешни проекти за нашите клиенти. Затова и екипът ни предлага голямо разнообразие от допълнителни услуги, които осигуряват цялостна завършеност и потенциал за голямо развитие: обработка на данни и информация, рекламни кампании, оптимизиране на съдържание и таргетирано насочване към клиентите.

В случай , че пожелаете, ние ще се заемем и с въвеждането на информацията във вашия сайт.  Описателни текстове, обработени снимки, уникално и свежо съдържание.  Всичко това гарантира по-добър старт на вашия проект.

8. ОДОБРЯВАНЕ И ЗАПЛАЩАНЕ НА НАШЕТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

След като одобрите свършената от нас работа и след като направим последните пожелани от вас корекции, вие ни заплащате остатъка от уговорената цена.

9.    РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ

Нашето сътрудничество може да продължи и след етап „готов сайт”.  Екипът ни предлага разнообразни традиционни и нетрадиционни методи за реклама и популяризация на вашия бизнес. Попитайте за повече информация.