Сайт за недвижими имоти - eBroker

Сайт за агенции за недвижими имоти - готово решение

Спецификация на EBroker

Софтуерът, който задвижва вашия сайт за недвижими имоти

Какво е EBroker?

EBroker е софтуерен, онлайн базиран продукт, насочен към агенциите за недвижими имоти, който осигурява тяхното ефективно интернет присъствие.

Технология

EBroker се базира на съвременните решения в програмирането: PHP 5, бази данни Mysql с Аdodb, система за шаблони Smarty, библиотеките Jquery и Mootools.

Следейки постоянно новостите и добрите практики в света на интернет технологиите, както и на базата на обратната информация, получавана от клиентите ни, които вече използват EBroker, ние периодично осъществяваме обновления и подобрения в програмния код, което гарантира на всички наши бъдещи клиенти един актуален, ефективен и конкурентен продукт.

В комплекс с персонализирания дизайн и изработка на потребителски интерфейс от нашия екип, вие си гарантирате оптимизирана към Google и другите търсещи сайтове система с:
- валиден HTML и CSS код;
- URL адреси, съобразени с политиката на Google и съответно удобни за потребителя;
- Уникални мета тагове;
- RSS новини и Google sitemap;

Заложена функционалност на административния интерфейс

EBroker съдържа всички необходими модули за безпроблемно и пълноценно интернет присъствие и осъществяване на търговска дейност на агенция за недвижими имоти:

База данни от оферти
Добавяне на нови оферти или редакция на вече съществуващи.  Информацията към всяка оферта е обособена в категории:
- Заглавие;
- Местоположение;
- Тип имот (напр. апартамент, къща, парцел);
- Тип сделка: под наем/продава;
- Квадратура;
- Цена;
- Специфични характеристики (тип строеж, етаж, обзавеждане и т.н.);
- Неограничен брой снимки и прикачени файлове към всяка оферта;

Горепосочените категории могат да се редактират, както и да се създават нови.

Допълнително съдържание на сайта
Добавяне и редактиране на информационни страници, анкети, банери, настройки и други;

Контакти
Модул за работа и управление на информацията, свързана с контрагентите на агенцията  – продавачи и собственици на имоти. Автоматизирано изпращане на бюлетини.

Брокери
Модулът „Брокери” предлага допълнителна функционалност към eBroker, подходяща за агенции за недвижими имоти с екип от брокери, които работят самостоятелно.  Модулът предоставя възможност всеки брокер да има собствен достъп до системата и да управлява собствените си оферти.

Статистика
Детайлна и разбираема статистика, отразяваща моделите на поведение на потребителите, разнообразна информация свързана с посещенията, интерес към офертите;

Достъп и сигурност
Различни роли и нива на достъп до административния интерфейс, осигуряващи сигурност и спокойствие при работа в сайта.  Автоматични системи за бекъп на съдържанието на сайта, както и за съхраняване на информация, свързана с движенията в административния интерфейс.

Заложена функционалност на потребителския интерфейс:

Изграждането на потребителския интерфейс се съобразява напълно с вашите желания и изисквания.

EBroker разполага с предимства, които осигуряват на посетителите на сайта ви по-добро потребителско изживяване, а на вас повече клиенти:
- елегантна и ефективна система за търсене по разнообразни критерии (включително всички категории на офертите);
-  AJAX технология, която гарантира мигновенно отваряне на разнообразно съдържание от сайта, без да се налага потребителя да чака;
-  Опции за принтиране на страница,  запитване към оферта, „изпрати на приятел”, както и записване за бюлетин;
- Разнообразни форми за взаимодействие с продавачи и купувачи:  Ако клиент не открива търсения от него имот, той разполага с форма-заявка, в която да опише детайлно изискванията си.  Продавачи на имоти пък могат да публикуват оферти, котио предварително се одобряват от администратор на сайта.

Персонализация

EBroker подлежи на персонализация на дизайна и функционалността, които да отговарят на 100% на вашите нужди и изисквания.  Погрижили сме се това да става бързо и лесно, което пък ви гарантира минимални разходи.

Персонализацията на потребителския интерфейс (частта от вашия сайт видима за посетителите му) включва изграждането на стилен и ефективен уеб сайт,  съобразен с уеб стандартите и използващ технологии, които подобряват потребителското изживяване – бързо зареждане на страниците,  видимост под всички съвременни браузери,  интуитивно разбираема структура на съдържанието и т.н.

Чрез персонализацията на административния интерфейс  може да се осъществи интеграция с почти всички складови програми и други софтуерни продукти.

Допълнителни услуги към EBroker

- Изготвяне на ефектни и запомнящи се рекламни банери;
-  Генериране на съдържание – Въвеждане на оферти; Оптимизация на описания, заглавия за повишаване на посещаемостта от търсачките; Обработка на изображения и други;
- Осъществяване на рекламни кампании;
- Осигуряване на присъствие във Facebook.com -  Изготвяне на фен страница и интеграция на социални плъгини (like button, like box, facebook meta tags).