Цени за изработка на уеб сайтове

Колко ще струва моя уеб сайт?

Предлагаме на вашето внимание актуални цени за някои от типовете сайтове, за които най-често получаваме запитвания. Цените са приблизителни и е възможна промяна в зависимост от конкретните изисквания на клиента, заложени в проекта му.

 Тип сайт  Цена
Фирмен уеб сайт 
Категории от типа: Представяне на фирмата, Екип, Предлагани услуги, Информация за контакт
1200лв+
Електронен магазин 
Всичко необходимо за осъществяване на електронна търговия, достатъчно като функционалност за 90% от клиентите ни.
1400лв+
Сайт тип портал
Статии в категории и подкатегории, търсачка, система за управление на рекламни позиции, няколко информативни страници, както и форум
2500лв+

 * Всички изброени сайтове се изграждат с индивидуален дизайн, съобразен с предпочитанията на клиента, както и административен панел за редактиране на всеки един аспект на сайта от потребител без особени познания в IT технологиите;
** Всички предложения са за едноезикова версия на сайта.

Извън горепосочените случаи е трудно да се предложи точна и обоснована оферта в отговор на първото запитване на клиента, тъй като в повечето случаи не всички аспекти на проекта са изяснени.  Затова и на всяко начално запитване, ние отправяме само приблизително пръвоначално предложение по отношение на цена и срок, което да ориентира клиента. С уточняване на детайлите по проекта, това предложение може да се промени.

КОИ СА ВАЖНИТЕ ФАКТОРИ В ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА ЦЕНАТА НА ЕДИН САЙТ?

Преди всичко това са функционалностите на сайта, които са заложени в проекта. Какво ще може да прави потребителя на сайта? Ще може ли да се регистрира, да добавя собствено съдържание, да коментира, да оценява, да търси и т.н.? Какво ще може да прави администратора на сайта и по какъв начин ще борави с контрола върху съдържанието му? Възможностите са неизброими и различни за всеки един различен проект.

Наред с функционалността важен критерий е и броя на езиковите версии на сайта.

Фактори са и допълнителните услуги, които предлагаме и от които можете да се възползвате: въвеждане на съдържание (текстов и графичен материал), изработка на лого, рекламни банери, линк билдинг и други.

Ако желаете да разберете цената за изработка на вашия сайт, просто го опишете на няколко реда и ни изпратете запитване от тук.

Харесвате ли тази публикация?